Wat is een financieel of hypotheekadvies u waard?

Zoals u wellicht weet wordt voor hypotheken en bepaalde verzekeringen geen provisie meer in de produkten verwerkt. Voor de door uw adviseur te maken kosten ontvangt u een aparte rekening.

Nederlanders vinden financieel advies te duur

Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat consumenten financieel advies duur vinden. Voor bijna de helft van de ondervraagden zijn de kosten de belangrijkste reden om geen financieel expert in te schakelen. Daardoor blijken voor consumenten met een beneden modaal inkomen op zoek te gaan naar online informatie.

Wat brengen wij u in rekening en wat doen we daarvoor?

De hoogte van de kosten hangt volledig af van de uren die wij investeren in het Persoonlijk Financieel Advies voor u. Een volledige hypotheek afsluiten en begeleiden naar de notaris vraagt veel meer tijd dan het afsluiten van een begrafenisverzekering.

Als adviseur moeten wij goed kunnen onderbouwen dat de financiƫle verplichtingen die u aangaat, verantwoord zijn. We kijken daarbij niet alleen of u nu alles kunt betalen maar ook of dat zal kunnen als u bijvoorbeeld werkeloos of arbeidsongeschikt of u of uw partner komt te overlijden? En wat als u bijvoorbeeld een kind verwacht en al weet dat u straks minder wenst te gaan werken? Voorkomen is vaak beter dan genezen dus ook belangrijke financiƫle beslissingen denken wij graag met u mee.

Maar wist u dat u ook kunt investeren in een Persoonlijk Financieel Overzicht waardoor u precies weet hoe u er nu en in de toekomst aan toe bent?

Wist u dat:

  • Een gemiddeld hypotheekadvies 21 uur werk vergt voor de adviseur
  • Goedkoop in het kader van financieel advies duurkoop kan zijn
  • Een persoonlijk financieel overzicht voor u bereikbaarder is dan u denkt

Wilt u weten of een Persoonlijk Financieel Advies voor u interessant kan zijn? Wilt u weten hoe wij een hypotheekadvies voor u vormgeven en wat onze kosten daarvoor zijn? Wilt u gewoon meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze Financieel Planner Jacco Los FFP legt het u graag uit! Neemt u gerust contact op via jlos@van-eekhout.nl, telefoonnummer 010-4363830 of klik op onderstaande button.