Van Eekhout Online

Onderdeel van Van Eekhout Online zijn Van Eekhout Insights, Werkgevers-portal en Werknemers Communicatie.

Van Eekhout Insights

Uw pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden is een belangrijk en kostbaar onderdeel van uw personeelslasten.

  • Weet u echter ook hoe deze gewaardeerd worden? Waar de meeste waarde aan gehecht wordt? Welke manier van communicatie het beste past?
  • Zou het niet fijn zijn om gerichte maatregelen te nemen voor specifieke vraagstukken? Weet u hoe uw huidige regelingen het beste ingezet kunnen worden om voor duurzaam inzetbare medewerkers te zorgen?

Het Van Eekhout Insights programma biedt u bij uitstek de inzichten waar u naar op zoek bent. Door gebruik te maken van onze krachtige tooling krijgt u de antwoorden op deze en vele andere vragen. De uitkomsten stellen u -samen met ons- in staat om het best passende employee benefits pakket aan uw medewerkers aan te bieden. De uitkomsten van dit programma gebruiken wij voor het maken van een effectief communicatieplan. Hierdoor kunt u samen met uw medewerkers aan een vitale organisatie werken.

Door het houden van nul- en nametingen kunnen wij de voortgang van de afgesproken programma’s volgen, de effectiviteit beoordelen en daar waar nodig  bijsturen.

Werkgevers-portal

Administratie

Als geen ander weten wij hoe belangrijk een correcte en tijdige werknemersverzekeringsadministratie is, maar wij weten ook dat wijzigingen van personeelsgegevens vaak in veel verschillende systemen moet worden ingevoerd. Dit is niet alleen tijdrovend, maar ook nog eens foutgevoelig. Daarnaast moet u ook nog eens alle juridische en financiële output controleren op correctheid. Maak gebruik van onze oplossingen!

Online werkgeverportal basis

Om onze klanten zoveel mogelijk te ontlasten hebben wij een werkgeversportal ontwikkelt.  U kunt online de mutaties aan ons doorgeven. Hierdoor is er slechts één keer een invoer nodig i.p.v. het invoeren in verschillende systemen. Groot voordeel voor u is dus tijdswinst, maar ook niet te vergeten het vermijden van fouten.

Maakt u gebruik van ons corporate wellness programma dan worden de arbo- en verzuimmeldingen ook via hetzelfde portal gedaan.

Online werkgeverportal plus

Meer gemak? Dan is de plus variant een goede keuze. Hierbij gaan wij nog een stap verder. Bent u bijvoorbeeld gebruiker van het salarispakket Nmbrs dan koppelen wij de twee pakketten. Hierdoor bereikt u nog meer tijdswinst en gebruikersgemak. Wij gaan de komende tijd meer en meer salarispakketten koppelen. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Werknemers Communicatie

Communicatie

Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet alleen ingewikkeld, maar ook kostbaar voor onderneming en medewerkers. Laat dit beter zien en maak duidelijk wat de waarde van dit pakket is. U heeft goede regelingen getroffen voor uw medewerkers, maar waarom praat u hier zo weinig over?

Wist u dat In 2015 de Wet op de Pensioencommunicatie is ingevoerd? Hierin zijn verplichtingen voor de werkgever opgenomen over de pensioencommunicatie. 

De uitkomsten van het Insights programma gebruiken wij voor het maken van een effectief communicatieplan. Hiermee voldoet u ook direct aan de Wet op de Pensioencommunicatie!

 

Programma’s

Het hebben van online ondersteuning is natuurlijk prettig, maar is niet voor alles de oplossing. Daarom bieden wij o.a. de volgende mogelijkheden:

  • Werknemerspresentaties en financiële spreekuren;
  • Programma Financieel Vitale Medewerker;
  • Generatie afhankelijk belonen;
  • Pensioen en live events planningen;
  • Etc,

Het Van Eekhout communicatie- en administratieprogramma zorgt ervoor dat alle stakeholders tijdig en op de juiste wijze -blijvend- geïnformeerd worden.

Continue communicatie en een juiste administratieve afhandeling zijn immers essentieel voor u. In overleg stellen wij voor iedere klant eigen communicatieplan op, immers geen klant is gelijk!  

Blog

Vragen over Van Eekhout Online?

Aarzel niet om contact met ons op temen. Wij staan u graag te woord en geven passend advies voor uw organisatie.