Van Eekhout Groep Amsterdam

Van Eekhout Groep Amsterdam

De Van Eekhout Groep breidt zich uit met een nevenvestiging in onze hoofdstad! Vanuit hier bieden wij advies op maat, zoals u van ons gewend bent.

Onze associate partner, Peter Engels, zal hierin een belangrijke rol innemen namens de Van Eekhout Groep.

Peter Engels: “Onlangs ben ik gestart met de oprichting van de Van Eekhout Groep in Amsterdam. Mijn businesspartner Johan van Eekhout ken ik al jaren en hij heeft mij gevraagd zijn al meer dan 20 jaar in Rotterdam bestaande adviesbedrijf in Amsterdam op te zetten. Hiermee is het voor mij direct mogelijk van start te gaan met alle bestaande dienstverlening van de Van Eekhout Groep.

Wij adviseren en voeren uit de arbeidsvoorwaardelijke regelingen voor bedrijven. Ik concentreer me op MKB bedrijven. Vooral groeiende bedrijven en bedrijven die nog niet zo lang actief zijn, zijn interessant. Daar speelt veel t.a.v. risico‚Äôs en kosten, maar ook internationalisering.”