Over ons

De Van Eekhout Groep staat klaar om u een goed overzicht te verstrekken van uw financiën in al haar facetten. U krijgt daarmee vooruitzicht op een ontspannen manier van zakendoen.

Onze hoog opgeleide specialisten op het gebied van Employee Benefits, Pensioen Consultancy, Legal Service, OR advies en Risk Management communiceren helder en streven naar een langdurige en open relatie. ‘Service’ is niet alleen een woord. Het staat voor onze aanpak en klantgerichtheid. Zowel bedrijven als particulieren kunnen voor een integer advies terecht bij de Van Eekhout groep.

Ongebonden

Dat kunnen we als geen ander zijn, omdat we niet gebonden zijn aan één of slechts enkele leveranciers. Uit het grote aanbod van producten kiezen wij die producten die het best bij uw situatie en uw wensen voor nu en in de toekomst passen. En bestaat een product niet, dan proberen we dat zelf te creëren, in hechte samenwerking met onze leveranciers. Er zijn geen verplichtingen op welke wijze dan ook om producten en diensten bij bepaalde aanbieders onder te brengen. U bent dus altijd het uitgangspunt en uw wensenpakket is wet. Daarbij verliezen we nooit het grotere geheel uit het oog. Onze producten worden zó op elkaar afgestemd dat een oplossing ontstaat waarbij kosten en baten optimaal in balans zijn en waarbij geen enkel wezenlijk aspect over het hoofd wordt gezien. Dat is wat wij verstaan onder toegewijd financieel advies.

Beloning

De klassieke wijze van beloning is dat wij een vergoeding ontvangen van aanbieders van producten of diensten waarvan u gebruik maakt na ons advies. Uiteraard is advies ook mogelijk op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. De eventuele vergoedingen die wij ontvangen worden dan met u verrekend. Indien deze werkwijze niet vooraf is overeengekomen worden wij volgens de klassieke wijze beloond.

Beloningsbeleid

Al onze medewerkers ontvangen een marktconforme maandelijkse vergoeding. Wij werken verder zonder variabele bonussen. 

Kosten van onze dienstverlening

Informatie over de kosten voor onze dienstverlening vindt u terug in onze dienstverleningsdocumenten. Het dienstverleningsdocument is een gestandaardiseerd document dat er bij elke aanbieder of financiële dienstverlener hetzelfde uitziet. Het geeft de gemiddelde kosten weer en dus niet precies de kosten die u gaat betalen. In het dienstverleningsdocument ziet u ook een beschrijving van onze werkzaamheden.

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financieel adviseurs. Wij zijn bij de AFM geregistreerd onder nummer 12011216.Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.

Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (KiFiD

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht hebben over onze dienstverlening, ondanks pogingen er gezamenlijk uit te komen, dan kunt u zich wenden tot deze stichting. Zij is onafhankelijk en beoordeelt uw klacht.