Nieuw: Het HRM-abonnement

Er is de laatste jaren veel veranderd op personeelsgebied. De crisis is voorbij, de arbeidsmarkt trekt flink aan, mensen durven weer van baan te veranderen. Hoe vervult u anno 2017 uw vacatures? Waarschijnlijk niet meer met een advertentie in de krant, maar via het internet en social media, en dan vooral door heel gericht te zoeken.

Weet u hoe u dat het beste aanpakt? Hoe staat het met uw arbeidsovereenkomsten? Heeft u nog een proeftijd in uw halfjaarcontracten staan? En een concurrentiebeding? Dat kan dus niet meer. Hoe lang houdt u medewerkers op een contract voor bepaalde tijd, twee of drie jaar? Stuurt u uw medewerkers op een bepaalde-tijd contract een maand voor de einddatum een aanzegbrief? Wist u dat een nul-urencontract na 3 maanden automatisch geen echt nul-urencontract meer is? Maakt u de juiste keuzes bij het inhuren van mensen (vast, tijdelijk, detachering, payrolling, ZZP-er) en betaalt u daar niet teveel voor? Ziet u na de crisis ook een stijging in uw ziekteverzuim? Weet u hoe u dat aan gaat pakken? Als u medewerkers moet ontslaan, kent u dan alle ins en outs van het nieuwe ontslagrecht? Zijn uw personeelsdossiers op orde? Zijn de functieprofielen up-to-date? De functioneringsgesprekken in uw bedrijf; is dat strafwerk of een motivator? Is uw salarishuis nog marktconform? Uw personeel hoort uw belangrijkste “asset” te zijn, maar als u niet oppast wordt het een “liability”.

Het is duidelijk: “personeelszaken” of zo u wilt “HRM” vereist anno 2017 up-to-date expertise en ervaring. Niet éénmalig, maar het hele jaar door. Daarom heeft de Van Eekhout Groep een gloednieuw produkt ontwikkeld: het HRM-abonnement. Speciaal gericht op het MKB. Er zijn vier varianten, zodat u altijd dát abonnement kunt kiezen dat u nodig heeft. Op onze tarievenkaart vindt u alle mogelijkheden. Voor een gering bedrag per maand heeft u uw personeelszaken op orde en altijd een HRM-expert onder handbereik.