Documenten en brochures

De Van Eekhout Groep is een gespecialiseerd adviesbureau voor arbeidsrelaties. Onze hoogopgeleide specialisten bieden integere advisering bij verzekerbare arbeidsvoorwaarden en duurzame inzetbaarheid. We staan voor heldere communicatie, klantgerichtheid en duurzame relaties.

Informatie over de kosten voor onze dienstverlening vindt u terug in onze dienstverleningsdocumenten. Het dienstverleningsdocument is een gestandaardiseerd document dat er bij elke aanbieder of financiƫle dienstverlener hetzelfde uitziet. Het geeft de gemiddelde kosten weer en dus niet precies de kosten die u gaat betalen. In het dienstverleningsdocument ziet u ook een beschrijving van onze werkzaamheden. U vindt deze hieronder.

Disclaimer
Wij hebben bovenstaande informatie met zorg geschreven. De informatie wordt vrijblijvend verstrekt. Wij kunnen niet garanderen dat de informatie compleet of actueel is. U kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.