Documenten & Brochures

Intern beloningsbeleid

De beloning van onze medewerkers bestaat (naast de gebruikelijke secondaire arbeidsvoorwaarden) uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Wij kennen geen bonussen.

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris.

 

De Van Eekhout Groep compenseert haar CO2 uitstoot i.s.m. Trees for All.

 

Handige tools

 

Opleidingen

 

Publicaties

 

Informatie & wetgeving

 

Kosten van onze dienstverlening

Informatie over de kosten voor onze dienstverlening vindt u terug in onze dienstverleningsdocumenten. Het dienstverleningsdocument is een gestandaardiseerd document dat er bij elke aanbieder of financiële dienstverlener hetzelfde uitziet. Het geeft de gemiddelde kosten weer en dus niet precies de kosten die u gaat betalen. In het dienstverleningsdocument ziet u ook een beschrijving van onze werkzaamheden. U vindt deze hieronder.

Wij hebben bovenstaande informatie met zorg geschreven. De informatie wordt vrijblijvend verstrekt. Wij kunnen niet garanderen dat de informatie compleet of actueel is. U kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.